GS1 Healthcare Congres

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze stand tijdens het Internationale GS1 Zorgcongres (Global GS1 Healthcare Conference) dat plaatsvond van 26-28 maart 2019 in Noordwijk. In onze stand hebben onze GS1-specialisten u Mediclabel en de GDSN Mapping Service laten zien.

GS1 Healthcare congres

Met Mediclabel kunt U voldoen aan de Europese wetgeving voor medische hulpmiddelen (Medical Device Regulation – MDR) en geneesmiddelen (Falsified Medicines Directive -FMD). Mediclabel wordt ook gebruikt in ziekenhuizen op de OK en IC om High Risk Medicatie van een barcode label te voorzien. Via Mediclabel kunt u heel eenvoudig GS1 codes toekennen aan uw artikelen of aan uw locaties en assets. Vervolgens genereert u snel & makkelijk het gewenste label met scanbare barcode zoals de Datamatrix of de GS1 128. U zorgt voor traceerbaarheid van uw artikelen, verbetert de patient veiligheid, zorgt voor efficiency en voldoet aan de GS1 standaard en wet- en regelgeving.

Download de business case ‘Erasmus MC en Mediclabel voor High Risk Medicatie’ ‘Erasmus MC en Mediclabel voor High Risk Medicatie’ hier!

De GDSN Mapping Service zorgt ervoor dat u automatisch artikelgegevens van uw leveranciers kunt ontvangen en deze eenvoudig kan verwerken in uw ERP- of EPD-systeem. Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen. De GDSN Mapping Service is net als Mediclabel een product van Type 2 Solutions.

Bezoek de after event GS1 Healthcare congres site website om de presentatie en foto’s te bekijken. Daar kunt u ook de data vinden van de volgende GS1 Healthcare congressen.

Bedankt voor uw bezoek!

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de GS1 standaard.