GS1 Global Healthcare Congres

Van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 november vindt het Global – hybride – GS1 Healthcare Congres in Parijs plaats en wij zijn er bij. U ook?

U kunt zowel fysiek als online het congres bijwonen. Voor zorginstellingen is deelname gratis. Ga met ons mee naar Parijs!

GS1 Healthcare congres

Nederlandse sprekers

Op dinsdag 15 november spreken Diederik Rood, senior adviseur en Marije Bakker, projectleider, project Landelijk Implantaten Register van het Dijklander Ziekenhuis tijdens de break-out sessie:

Waarom product stamgegevens essentieel zijn voor patiëntveiligheid’.

Tijd: 14:00 – 15:00

Locatie: plenaire zaal (deze sessie wordt ook live gestreamd)

Sprekers:

Marc van den Camp, Product Master Data Domain Owner, Medtronic

Diederik Rood, Senior Adviseur en Marije Bakker, Projectleider, Project Landelijk Implantaten Register, Dijklander Ziekenhuis

Fabien Rouet, Global Master Data Synchronization Leader, Biomerieux.

Bekijk het volledige programma hier en registreer u voor deelname aan dit unieke congres.

Tot in Parijs!

Verslag GS1 Global Healthcare Congres Noordwijk

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze stand tijdens het Internationale GS1 Zorgcongres (Global GS1 Healthcare Conference) dat plaatsvond van 26-28 maart 2019 in Noordwijk. In onze stand hebben onze GS1-specialisten u Mediclabel en de GDSN Mapping Service laten zien.

GS1 Healthcare congres

Met Mediclabel kunt U voldoen aan de Europese wetgeving voor medische hulpmiddelen (Medical Device Regulation – MDR) en geneesmiddelen (Falsified Medicines Directive -FMD). Mediclabel wordt ook gebruikt in ziekenhuizen op de OK en IC om High Risk Medicatie van een barcode label te voorzien. Via Mediclabel kunt u heel eenvoudig GS1 codes toekennen aan uw artikelen of aan uw locaties en assets. Vervolgens genereert u snel & makkelijk het gewenste label met scanbare barcode zoals de Datamatrix of de GS1 128. U zorgt voor traceerbaarheid van uw artikelen, verbetert de patient veiligheid, zorgt voor efficiency en voldoet aan de GS1 standaard en wet- en regelgeving.

Download de business case ‘Erasmus MC en Mediclabel voor High Risk Medicatie’ ‘Erasmus MC en Mediclabel voor High Risk Medicatie’ hier!

De GDSN Mapping Service zorgt ervoor dat u automatisch artikelgegevens van uw leveranciers kunt ontvangen en deze eenvoudig kan verwerken in uw ERP- of EPD-systeem. Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen. De GDSN Mapping Service is net als Mediclabel een product van Type 2 Solutions.

Bezoek de after event GS1 Healthcare congres site website om de presentatie en foto’s te bekijken. Daar kunt u ook de data vinden van de volgende GS1 Healthcare congressen.